Quantico terug voor kort derde seizoen

Door Jesse op 21 mei 2017, om 15:56 in Renewed 2 | 196

Quantico zal volgend seizoen nieuwe afleveringen uitzenden, al is het seizoen een stuk korter en komt die onder nieuwe leiding te staan.

Quantico terug voor kort derde seizoen

Fox heeft de tweedejaars dramaserie vernieuwd voor een derde seizoen dat 13 afleveringen zal tellen. Negen afleveringen minder dan de eerste twee seizoenen, die elk 22 telden.

Ook zal Quantico een nieuwe showrunner krijgen. Huidige showrunner Josh Safran verlaat zijn post, maar zal wel als consultant blijven. Zijn vervanger is nog niet aangewezen. 'Mijn deal was voor twee jaar, en die zijn voorbij,' vertelt Safran in een interview.

De show scoort een gemiddelde rating van 0,7 en weet een gemiddeld kijkpubliek van 2,8 miljoen kijkers vast te houden. Volgend seizoen wordt het de slechtst bekeken terugkerende serie. Naar het schijnt doet Quantico het wel erg goed op onder andere Netflix, wat ook een reden kan zijn voor de toch wat verrassende renewal.

Quantico gaat over een diverse groep nieuwelingen die arriveren op de FBI-basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001.

Blij met Quantico's derde seizoen, of heeft de serie haar concept inmiddels genoeg uitgemolken?Reacties (2)

Geplaatst op 22 mei 2017, om 01:56

Seizoen 2 was gewoon een drama om te zien.
Van mij hoeft het helemaal niet meer terug te komen.

Geplaatst op 26 mei 2017, om 15:51

Wat mij het meeste stoorde aan de serie is het continu schakelen tussen heden en verleden. Daar ze gelukkig halverwege seizoen 2 eindelijk mee opgehouden, hierdoor is de serie veel beter te volgen en zit de verhaallijn ook meer richting bijvoorbeeld Designated survivor.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan