Code Black terug, Training Day en Ransom niet

Door Jesse op 18 mei 2017, om 16:55 in Cancelled, Renewed 4 | 204

Code Black wordt verlengd voor een derde seizoen. Het doek is echter gevallen voor zowel Training Day als Ransom.

Code Black terug, Training Day en Ransom niet

Het nieuws komt na de conclusie van het tweede seizoen in februari, dat een stukje kleiner was dan haar voorganger het jaar ervoor. De verlenging is een ware verrassing, net als vorig jaar. Het eerste seizoen scoorde ook geen extreem goede ratings.

Code Black is een medisch drama gesitueerd in het drukste en beruchtste ziekenhuis van het land. Het buitengewone personeel strijdt tegen een gebroken systeem om hun idealen, en de patiënten die hen het meeste nodig hebben, te beschermen.

Eerstejaars drama Training Day houdt helaas op na één seizoen. De dramaserie scoort een gemiddelde rating van 0,75, wat voor CBS erg laag is. Ook is Bill Paxton overleden in februari, en doorgaan zonder hem zou de serie sowieso niet ten goede doen.

Training Day is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001 en we volgen een jonge agent van de L.A.P.D. Hij gaat in training bij een doorgewinterde sergeant die er bijzondere methodes op na blijkt te houden waarmee hij drugssmokkelaars te slim is.

Ransom middelde een rating van 0,4, waardoor de serie met trots het slechtst bekeken drama is op de grote vier netwerken. Geen reden voor CBS om deze te houden dus.

Ransom volgt de crisis- en ontvoeringsonderhandelaar Eric Beaumont. Eric begrijpt criminelen beter dan zijzelf doen en gebruikt zijn inzicht in menselijk gedrag om de meest moeilijke ontvoering- en losgeldzaken op te lossen. Desondanks de inzet weigert hij om geweld te gebruiken, zelfs tegen de gevaarlijkste criminelen in de wereld.

Fan van een van deze series? Laat ons weten wat je van dit nieuws vindt!Reacties (4)

Geplaatst op 18 mei 2017, om 18:37

Ben zeer blij met Code Black, vind het een mooie serie om te kijken. Training Day had ik al verwacht dat deze geen 2e seizoen zou krijgen. Zonder Bill Paxton geen Training Day. Ransom heb ik het eerste seizoen gezien maar is geen gemis dat deze niet terug keert. Was allemaal vrij matig.

Geplaatst op 18 mei 2017, om 20:11

Positief verrast met Code Black, is een leuke wegkijker. Training Day had ik opgespaard, wordt niet meer gekeken denk ik...

Geplaatst op 19 mei 2017, om 14:58

jammer vond ransom wel een aardige serie om te kijken , de andere twee series ken ik niet.

Geplaatst op 23 mei 2017, om 21:19

Training Day was wel te verwachten. Was wel leuk om te zien. Ransom keek ook wel lekker weg maar was geen hoogvlieger.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan