Odd Couple en Beyond Borders stopgezet

Door Jesse op 16 mei 2017, om 21:13 in Cancelled 0 | 163

CBS heeft The Odd Couple en Criminal Minds: Beyond Borders geannuleerd. Beide series zien we volgend seizoen niet terug op tv.

Odd Couple en Beyond Borders stopgezet

The Odd Couple heeft het drie seizoenen volgehouden op CBS. Het eerste seizoen was een grensgeval, maar wist op het nippertje een renewal te scoren. Het tweede seizoen deed het daarna verrassend goed met een premièredatum in april en telkens dubbele afleveringen.

Dit seizoen heeft echter een zware klap moeten verduren. Een gemiddelde rating van 1,0 (omlaag van een 1,4 vorig seizoen) wist de serie niet te redden. The Odd Couple was de slechtst bekeken comedy op CBS dit seizoen.

The Odd Couple gaat over twee vrienden die samen een appartement delen, maar hun ideeën over het huishouden en hun levensstijl lopen erg uiteen.

Ook Criminal Minds spin-off Beyond Borders legt het loodje. De serie heeft het een heel seizoen langer volgehouden dan de vorige Criminal Minds spin-off, die na één seizoen van de buis werd gehaald. Met een rating die daalde naar 0,8 wist CBS genoeg.

Criminal Minds : Beyond Borders is een Amerikaanse politieserie. De serie is een spin-off van de succesvolle Criminal Minds-serie. Een eliteteam van FBI-agenten gaan aan de slag om zaken op te lossen van Amerikaanse burgers op internationale bodem.

Fan van een van beide CBS shows? Laat ons weten wat je van dit nieuws vindt!Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan