Law & Order: SVU krijgt 19e seizoen

Door Mick op 15 mei 2017, om 12:34 in Renewed 3 | 145

NBC heeft bekendgemaakt dat Law & Order: Special Victims Unit een nieuw, 19e, seizoen zal krijgen. De show, momenteel NBC's langstlopende drama, is nog altijd een groot succes voor het netwerk.

Law & Order: SVU krijgt 19e seizoen

Met de renewal komt de spin-off van het originele Law & Order steeds dichterbij de mijlpaal van deze serie. Law & Order: SVU gaat nu het 19e seizoen in, terwijl het originele Law & Order stopte na 20 seizoenen.

In het huidige 18e seizoen scoort Law & Order: SVU gemiddeld 6 miljoen kijkers met een 1,3 rating.

Law & Order: Special Victims Unit gaat over een politie-eenheid die zedendelicten behandelt. Dit zijn misdaden die zulke verstrekkende gevolgen hebben dat in New York een speciaal eliteteam is opgezet om deze misdaden te bestrijden. Het team staat tegenwoordig onder leiding van Olivia Benson (Mariska Hargitay), die al 18 seizoenen deel uitmaakt van het team.

Wat vind jij van dit nieuws? Blij mee, of had het wel mogen stoppen?Reacties (3)

Geplaatst op 15 mei 2017, om 20:13

Goed nieuws voor SVU, wel jammer dat in de loop der jaren hun team steeds kleiner is geworden.

Geplaatst op 16 mei 2017, om 09:19

Een van mijn favoriete series. Inderdaad jammer dat de oude-getrouwen verdwijnen. Maar dat vind ik ook zo bij Criminal Minds.

Geplaatst op 16 mei 2017, om 12:42

Vind het ook jammer dat het team steeds kleiner wordt (ogenschijnlijk ongemerkt ook). Het SVU heeft nu al een jaar geen sergeant. Het wordt nu ook geleid door een luitenant. Eerst werd het geleid door een Captain, met volgens mij 3 detectives en een sergeant. Daarnaast had je nog een vaste profiler/psychiater en een vaste lijkschouwer. Nu zijn er 3 detectives en een luitenant over... Zonde wel

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan