Elementary keert terug voor een zesde seizoen

Door Mick op 14 mei 2017, om 21:21 in Renewed 4 | 162

Holmes en Watson keren volgend jaar terug op het kleine scherm, want CBS heeft besloten de show een zesde seizoen te geven.

Elementary keert terug voor een zesde seizoen

Het was vreemd dat Elementary niet door CBS genoemd werd in de grote maart renewal aankondiging, toen CBS haast al haar 'vaste' drama's van nieuwe seizoenen voorzag, behalve Elementary. Hoewel het drama met Jonny Lee Miller (Sherlock Homes) en Lucy Liu (Joan Watson) niet bijster goed presteert in Amerika, doet deze het international wel erg goed. Dit zou voor CBS de doorslag hebben gegeven om de show toch van een nieuw seizoen te voorzien.

Elementary is een moderne versie van de verhalen van Sherlock Holmes en Watson. Nadat hij uit de gratie viel bij Scotland Yard en in een ontwenningskliniek belandde, vlucht de excentrieke Sherlock Holmes naar Manhattan, waar zijn rijke vader hem dwingt om zijn ergste nachtmerrie te bezoeken, namelijk Dr. Joan Watson. Zij was een succesvolle chirurg tot op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor. Nu helpt ze voormalige verslaafden om nuchter te blijven. Voor Watson is dit een nieuwe kans om mensen te helpen en tegelijkertijd een soort van boetedoening voor haar.

Laat ons weten wat je van dit nieuws vindt!Reacties (4)

Geplaatst op 14 mei 2017, om 21:44

:up: gelukkig

Geplaatst op 14 mei 2017, om 23:32

:woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::ok::hand::up::woo:

Geplaatst op 15 mei 2017, om 15:33

Leuk nieuws!

Geplaatst op 15 mei 2017, om 20:08

Blij mee :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan