New Girl terug voor kort, laatste seizoen

Door Jesse op 14 mei 2017, om 20:34 in Cancelled, Renewed 4 | 107

Het was voor sommige fans nog even zweten, maar Fox gunt New Girl een verkort laatste seizoen om haar verhaal mooi af te ronden.

New Girl terug voor kort, laatste seizoen

Het laatste, zevende seizoen zal maar acht afleveringen tellen en zal volgend televisieseizoen uitgezonden worden. Vanwege het kleine aantal afleveringen bestaat de kans dat Fox de serie opspaart voor later in het seizoen, eventueel begin 2018.

New Girl scoorde een gemiddelde rating van 0,9 en trok 2,06 miljoen kijkers, ongeveer dezelfde cijfers als Brooklyn Nine-Nine en The Last Man on Earth hadden. Na een week stegen deze cijfers naar een 1,6 en 3,15 miljoen kijkers. Beter dan de twee andere comedy's.

New Girl begon dit seizoen met een onzekere toekomst. De laatste aflevering van het zesde seizoen had zo het einde kunnen zijn, maar Fox geeft de serie de kans om in een kort, laatste seizoen het verhaal netjes af te ronden. Wel zo leuk, toch? Naar verluidt wilden zowel de studio als het netwerk meer afleveringen.

Blij dat New Girl terugkeert, of was de finale van seizoen 6 voor jou voldoende? Laat het ons weten!Reacties (4)

Geplaatst op 14 mei 2017, om 20:44

Mooi dat er een afsluitend seizoen komt!

Geplaatst op 15 mei 2017, om 14:24

Ondanks dat seizoen 6 een soort eind-goed-al-goed einde had, ben ik toch blij dat ze het echt werk maken van de afronding. Nog altijd een vermakelijke serie.

Geplaatst op 15 mei 2017, om 19:53

Jammer dat het stopt, maar fijn dat ze er een mooi (hoop ik :monclosed:) einde aan kunnen breien!

Geplaatst op 12 augustus 2017, om 08:11

Verrassend, dacht dat het klaar was. Dat was ik er in ieder geval wel mee. :$

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan