Timeless tóch verlengd voor tweede seizoen

Door Jesse op 13 mei 2017, om 22:29 in Renewed 0 | 128

Timeless mag tóch terugkeren naar NBC, nadat het netwerk eerder besloten had deze serie ten einde te brengen na één seizoen.

Timeless tóch verlengd voor tweede seizoen

Woensdag kondigde NBC aan dat de eerstejaars show, die ratings scoorde die men als nét onvoldoende/voldoende kan beschouwen, niet terug zou keren volgend jaar. Het netwerk heeft zich bedacht. Maar waarom?

'Het is echt waar!' tweet bedenker Shawn Ryan. 'NBC heeft van fans gehoord, is terug in de tijd gegaan en heeft de geschiedenis veranderd. #Timeless krijgt een tweede seizoen!'

NBC maakt van de gelegenheid gebruik door te zeggen dat de uitroep van fans de oorzaak is van deze terugdraai, maar wij weten gelukkig beter. Sony, de studio die de serie produceert, schijnt NBC een groot deel van de winst beloofd te hebben aangezien zij geloven in de creatieve directie die de show gaat nemen. Slik de statements van NBC niet als zoete koek!

Timeless is een spannende actieserie waar een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.

Het gebeurt niet vaak dat een netwerk een renewal/cancellation terugdraait. Welke zou jij graag zien?Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan