Brooklyn Nine-Nine en The Exorcist verlengd

Door Jesse op 13 mei 2017, om 12:39 in Cancelled, Renewed 0 | 108

Fox heeft het besloten dat Brooklyn Nine-Nine en The Exorcist nog niet klaar zijn op het netwerk. Beide series keren volgend jaar terug.

Brooklyn Nine-Nine en The Exorcist verlengd

Brooklyn Nine-Nine scoort geen sublieme ratings, maar wist eerder dit seizoen een syndicatiedeal te scoren met TBS. Dit heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat het netwerk en de studio makkelijker een deal konden sluiten. Brooklyn Nine-Nine scoort een rating van 0,9 met 2,23 miljoen kijkers. Deze cijfers stijgen na een week naar een rating van 1,5 en 3,21 miljoen kijkers.

Ook the Exorcist keert terug voor een nieuw seizoen, maar zal volgens Fox een ander hoofdstuk van de iconische franchise vertellen. Het is nog onduidelijk of de serie een anthologie-stijl gaat volgen, maar op netwerk-tv lijkt dat een gegarandeerd doodvonnis.

Series die het dit jaar niet gehaald hebben zijn Son of Zorn, Making History en APB. Alle drie deze shows wisten weinig ratings en kijkers te scoren, en Fox heeft dan ook besloten dat het tijd is voor nieuwe series om hun tijdsloten te vullen. Helaas!

Fan van Brooklyn, The Exorcist of een van de drie gecancelde dramaseries? Laat een reactie achter!Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan