The Blacklist spin-off geannuleerd na eerste seizoen

Door Mick op 13 mei 2017, om 12:17 in Cancelled 5 | 179

The Blacklist: Redemption, een spin-off van de succesvolle Blacklist op NBC, stopt na één seizoen. Het komt niet als een verrassing, daar de serie het niet fantastisch deed.

The Blacklist spin-off geannuleerd na eerste seizoen

De serie debuteerde in februari van dit jaar en scoorde 4,3 miljoen kijkers en een 0,8 rating. Dit hielden ze vast gedurende de volledige run van acht afleveringen. Dat gezegd hebbende is het wel één van de laagst scorende NBC drama's van dit moment, waarbij die het alleen maar beter deed dan het al eerder geannuleerde Emerald City.

De spin-off, met onder andere onze eigen Famke Janssen (als Susan 'Scottie' Hargrave) in de hoofdrol, ging over een geheime organisatie van huurlingen die probleem oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt. Ze werd in de serie bijgestaan door Ryan Eggold, die de rol speelde van Tom Keen. In de serie is Tom de zoon van Scottie.

Ryan Eggold zal zijn rol als Tom Keen vervolgen in de serie The Blacklist, waarvan we gisteren al bekend maakte dat deze volgend jaar terugkeert voor een vijfde seizoen.

Volgden jullie deze spin-off en was het iets? Of is het terecht dat deze serie het figuurlijke loodje legt?Reacties (5)

Geplaatst op 13 mei 2017, om 12:24

Leuk tussendoortje, meer niet.

Geplaatst op 13 mei 2017, om 13:24

Was niet slecht, maar vond het met dit verhaal geen toevoeging tot de Blacklist en het persoon Tom Keen. Had het interessanter gevonden als men had gekozen voor een verhaallijn over het verleden van Tom Keen. Was leuk als extraatje maar is voor mij geen gemis nu de serie het "loodje" legt.

Geplaatst op 13 mei 2017, om 14:04

Ik vind het wél jammer. Ik vind de interactie Susan - Howard en Solomon - Tom geweldig. De serie heeft een open einde, dit maakt het extra spijtig.

RdR
Geplaatst op 13 mei 2017, om 18:35

Hopelijk ronden ze de verhaallijn uit seizoen 1 nog af in een aflevering van The Blacklist!

Geplaatst op 14 mei 2017, om 11:41

Spijtig, vond het wel een leuke spin-off... Nu idd hopen dat ze de verhaallijn afronden in de hoodfserie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan