Renewed: SHIELD, Designated Survivor en meer

Door Jesse op 12 mei 2017, om 13:34 in Renewed 6 | 228

ABC heeft aangekondigd dat de volgende series terugkeren voor een nieuw seizoen: Agents of SHIELD, Designated Survivor, Once Upon a Time, Black-ish, The Goldbergs en American Housewife.

Renewed: SHIELD, Designated Survivor en meer

Agents of SHIELD zit nog in haar vierde seizoen en is verplaatst naar een nieuw tijdslot, wat geresulteerd heeft in een iets lagere rating dan voorheen. De serie is van een gemiddelde van 1,2 naar een gemiddelde van 0,7 gedaald, maar toch was het voor ABC genoeg voor een vijfde seizoen.

Designated Survivor en American Housewife zijn de nieuwe breakout hits voor het alfabetnetwerk. Designated Survivor markeerde de terugkeer van Kiefer Sutherland naar tv na 24 en later Touch en scoorde een gemiddelde rating van 1,3. Het is de enige eerstejaars dramaserie van ABC die dit jaar overleeft. American Housewife ontvangt positieve recensies en scoort een gemiddelde rating van 1,5: meer dan genoeg voor een tweede seizoen.

The Goldbergs heeft net als Modern Family een dubbele renewal gekregen. Hiermee komt de serie op zes seizoenen te staan. The Goldbergs scoort ratings van 1,8 en hoort inmiddels bij een vast comedyblok op ABC.

Ook Once Upon a Time zal terugkomen voor een zevende seizoen, maar dan wel zonder een groot deel van de cast. Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Josh Dallas zullen allemaal vertrekken. Misschien is het tijd dat de show zich probeert opnieuw uit te vinden?

En natuurlijk keert ook Black-ish terug, een van de beter bekeken series van het netwerk met een rating van 2,5. Ook weet de serie keer op keer vele prijzen in de wacht te slepen sinds Modern Family daar een paar jaar geleden mee gestopt is.

Nu jij! Welke series zie je volgend jaar graag terug? Laat het weten!Reacties (6)

Geplaatst op 12 mei 2017, om 14:36

Super dat Designated Survivor terug komt. Ik kijk elke week weer uit naar de nieuwe aflevering!

Geplaatst op 12 mei 2017, om 15:46

Leuk om te horen dat The Goldbergs twee extra seizoenen krijgen.
Once upon a time zonder de hoofdrolspeelster? Dat wordt een uitdaging.

Geplaatst op 12 mei 2017, om 16:34

Kijk Agents en Designated Survivor dus blij met het nieuws.

Geplaatst op 12 mei 2017, om 16:50

SHIELD en Designated Suervivor volg ik dus ik ben blij,:)

Geplaatst op 13 mei 2017, om 10:55

Leuk nieuws mbt Agents of Shield, de rest volg ik niet.

Geplaatst op 14 mei 2017, om 23:29

Agents of S.H.I.E.L.D en once upon a time zijn wel nice. Wel benieuwd hoe lang OUAT nog gaat lopen voor het echt niet meer aan te zien is :monshh:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan