The Last Man on Earth en Gotham vernieuwd

Door Jesse op 11 mei 2017, om 14:33 in Renewed 1 | 85

Fox heeft aangekondigd dat The Last Man on Earth en Gotham, beide in hun derde seizoen, volgend jaar terugkeren voor een vierde.

The Last Man on Earth en Gotham vernieuwd

Geen van beide series is een enorme hit qua ratings, maar beide series werden wel verwacht terug te keren. Series met drie volledige seizoenen zoals Gotham komen vaak terug voor een vierde met het oog op syndicatie.

The Last Man on Earth heeft nog niet drie volledige seizoenen gehad. Het derde seizoen eindigde vorige week na 49 afleveringen, maar na volgend seizoen zullen ze tussen de 65 en 70 zitten, wat een redelijke streamportefeuille is.

Gotham scoort gemiddeld een rating van 1,1 met 3,4 miljoen kijkers. Na een week stijgen deze naar een 1,9 en 5,36 miljoen. The Last Man on Earth scoort gemiddeld een 0,9 met 2,12 miljoen kijkers. Na een week verhoogt dit zich naar 1,5 en 3,34 miljoen.

In Gotham draait het verhaal om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit.

Will Forte is de maker en speelt zelf in deze comedy over twee vreemden die hun verschillen naast zich moeten leggen om de toekomst van de mensheid te waarborgen.

Fans van Gotham en The Last Man on Earth: wat zou je volgend seizoen graag willen zien in deze series? Laat een reactie achter.Reacties (1)

Geplaatst op 11 mei 2017, om 17:41

Gotham is ondanks alle over the top actie en verhaallijnen toch aardig vermakelijk. Één vd weinige 'comic' series die ik nog kijk. Gotham komt tevens ook niet onverwachts wegens syndicatieregelgeving.

Ik snap niet dat The Last Man on Earth nog steeds op TV is. Leuk concept waar ze zich allang niet meer aan houden:monclosed:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan