Chicago, Blindspot, Taken terug voor nieuw seizoen

Door Jesse op 11 mei 2017, om 14:05 in Cancelled, Renewed 4 | 157

NBC heeft vandaag een hele hoop aankondigingen gedaan. Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med, Taken en Blindspot keren terug voor een nieuw seizoen. Over Chicago Justice is nog niets bekend. Emerald City en Timeless stoppen na één seizoen.

Chicago, Blindspot, Taken terug voor nieuw seizoen

Alle vier Chicago series blijven goede performers voor NBC. Fire is nog steeds het populairst en is samen met SVU de best bekeken show op het netwerk. Chicago Med heeft de zware transitie naar de donderdag overleefd en scoort nog steeds een stabiele rating van 2,1. In de komende dagen wordt bericht verwacht over Law & Order: SVU en Chicago Justice.

Taken mag ook terugkeren naar NBC. Hoewel de ratings marginaal waren, had het feit dat de serie geproduceerd wordt door Universal Television (de zusterstudio van NBC) daar vast een handje in.

Ten slotte mag Blindspot zich toevoegen aan de gelukkigen die terugkeren volgend seizoen. Met een gemiddelde rating van 1,0 en 4,9 miljoen kijkers mogen de mensen die Blindspot maken onverwacht erg blij zijn met de aankondiging van hun terugkeer.

Er is ook minder goed nieuws: Emerald City heeft het niet gehaald. De moderne navertelling van The Wizard of Oz wist met een rating van 1,2 geen stof te doen opwaaien. Ook critici vonden dat de serie veel beloofde maar niet waarmaakte. Het blijft bij één seizoen van 10 afleveringen.

Emerald City biedt een moderne kijk op de boeken van Baum. Dorothy, nu 20 jaar oud, komt terecht in een bloederige oorlog over de heerschappij van Oz. We zullen veel meer gaan zien van het magische land dan in de film uit 1939 met Judy Garland te zien is.

Timeless scoorde een rating van 1,1 en 4,62 miljoen kijkers. Nummers die objectief gezien beter zijn dan die van Taken en Blindspot, maar toch heeft NBC hesloten niet door te gaan met Timeless. De serie werd na The Voice uitgezonden, dus het feit dat de serie niet veel kijkers wist vast te houden zou een rol gespeeld kunnen hebben.

Timeless is een spannende actieserie waar een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.

Veel nieuws van NBC vandaag! Welke serie volgde jij en met welke renewal ben je het meest blij? Laat een reactie achter!Reacties (4)

Geplaatst op 11 mei 2017, om 16:14

Chicago Fire en PD had ik wel verwacht en zijn ook goede series, dus ben blij met de renewals. Chicago Med vind ik de minste en ben ik halverwege seizoen 1 nog steeds niet mee verder gegaan en Chicago Justice moet ik nog mee beginnen.

Geplaatst op 11 mei 2017, om 16:39

Ik volg ze allemaal, prima nieuws.

Geplaatst op 11 mei 2017, om 17:35

Balen dat Timeless stopt! Ik hoorde wel dat ze het gaan proberen the shoppen maar de kans achten ze klein.
Emerald City nooit gevolgd.

Verder blij met Blindspot en alvast met Taken omdat die hoog op mijn to-do list staat is het toch wel mooi om te weten dat het terugkomt voordat ik eraan begin8-)

Tevens blij met Fire en PD. Med volg ik sinds S02 niet meer. Het werd me nogmaals duidelijk dat naast House, ziekenhuisseries gewoon niet mijn ding zijn:roll:

Geplaatst op 11 mei 2017, om 21:35

Blij met de Fire en PD, hoop dat SVU ook nog n seizoen erbij krijgt.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan