Outsiders gecanceld na twee seizoenen

Door Jesse op 25 april 2017, om 17:08 in Cancelled 3 | 133

Outsiders heeft haar einde bereikt. WGN America heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de serie tevens het laatste is.

Outsiders gecanceld na twee seizoenen

Best gek, aangezien Outsiders de best bekeken originele serie in de geschiedenis van het netwerk is. Nu heeft WGN(A) alleen nog maar Underground over. Outsiders voegt zich bij Salem en Manhattan, de twee andere geannuleerde serie van het netwerk.

'Na drie jaar investeren in nieuwe dramaseries heeft WGN America haar kijkpubliek weten uit te breiden. In de komende periode willen we relevant blijven door unieke content aan onze kijkers te bieden,' aldus Peter Kern van Tribune Media.

Outsiders vertelt het verhaal van een strijd om macht en controle in de ruige en mysterieuze heuvels van Appalachia. Outsiders gaat over de Farrell-clan, een familie van buitenstaanders die al jaren in dit gebied wonen. Levend op het randje en boven de wet op hun bergtop homestead, beschermen ze hun wereld en hun manier van leven met alle middelen beschikbaar.

Verrast? Verbaasd? Gechoqueerd? Laat het weten in een reactie.Reacties (3)

Geplaatst op 26 april 2017, om 18:00

Ik moet er nog aan beginnen... Is er iemand die kan vertellen of het verhaal (zo goed als) afgerond is?

Geplaatst op 26 april 2017, om 23:26

Jammer dat ze niet eens de moeite hebben genomen, om het verhaal goed af te ronden... Gewoon seizoensfinale, geen seriefinale...

Geplaatst op 27 april 2017, om 06:51

Jammer, vond het een leuke serie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan