Fear the Walking Dead krijgt vierde seizoen

Door Jesse op 16 april 2017, om 20:43 in Renewed 1 | 181

AMC heeft een vierde seizoen van The Walking Dead spin-off Fear the Walking Dead besteld, voordat het derde seizoen begonnen is.

Fear the Walking Dead krijgt vierde seizoen

De serie zal vanaf dit seizoen andere showrunners hebben. Dave Erickson verlaat de serie, en Andrew Chambliss en Ian Goldberg schuiven aan. Scott Gimple, showrunner van de moederserie The Walking Dead zal een executive producer credit krijgen.

Het is natuurlijk geen verrassing dat de spin-off van de populairste AMC franchise het goed doet. Het tweede seizoen wist maar liefst 5,3 miljoen kijkers te scoren met een rating van 3,0. 'We zijn blij dat we Fear mogen blijven maken en kijken uit naar het nieuwe talent dat zich bij ons voegt,' aldus Joel Stillerman, baas programmering van AMC.

Fear the Walking Dead neemt ons mee terug naar het begin van de zombie-apocalyps: een tijd waar de wereld om redenen onbekend snel verandert, voordat iedereen begreep wat er precies gebeurde. De tijd waarin leven zoals iedereen dat kende, veranderde op manieren die niemand zich ooit had kunnen voorstellen.

Zit jij klaar voor het derde en daarna vierde seizoen van Fear the Walking Dead? Laat ons weten waarom wel/niet (meer)!Reacties (1)

Geplaatst op 17 april 2017, om 10:50

Eeuh nee. Begin wel een beetje zombiemoe te worden. Maar voor mensen die er nog wel "plezier" aan beleven is het goed nieuws natuurlijk.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan