The Mindy Project krijgt laatste seizoen

Door Jesse op 9 april 2017, om 16:50 in Cancelled, Renewed 2 | 102

Hulu heeft aangekondigd dat The Mindy Project zal terugkeren voor een zesde seizoen, maar dat dit wel haar laatste zal zijn.

The Mindy Project krijgt laatste seizoen

'Het is een eer geweest om met Mindy Kaling aan The Mindy Project te hebben mogen werken,' vertelt Craig Erwich van Hulu in een statement. 'De serie maakt deel uit van Hulu sinds ons begin en we willen alle betrokkenen enorm bedanken voor hun inzet.'

Toen Fox klaar was met de serie, pakte Hulu hem op. Aan het einde van dat zesde seizoen zal de serie haar halve leven op Hulu doorgebracht hebben, wat de serie een van de meest succesvolle emigrerende series in recente geschiedenis maakt. Het laatste seizoen gaat in september in première.

The Mindy Project stelt het personage Mindy Lahiri centraal. Ze heeft een succesvolle carrière als gynaecologe, maar toch probeert ze wanhopig te breken met de slechte gewoontes in haar persoonlijke leven. Zo maakt ze ongepaste speeches op het huwelijksfeest van haar ex, slaagt ze er in om bijna te verdrinken in het zwembad van een onbekende en ze wordt gearresteerd voor ongepast gedrag nét voor ze een baby ter wereld moet brengen.

Blij dat The Mindy Project tijd krijgt om er een mooi eind aan te breien? Laat het weten!Reacties (2)

Geplaatst op 9 april 2017, om 20:14

Ik was totaal geen fan Mindy in The Office. Maar dit is toch wel een hele leuke serie die mijn vrouw en ik zeker gaan missen. Hoop dat ze het mooi afsluiten.

Geplaatst op 10 april 2017, om 09:14

Erg jammer.. Ik kijk er elke week wel naar uit om te kijken.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan