Big Bang spin-off Young Sheldon besteld door CBS

Door Jesse op 18 maart 2017, om 22:04 in Renewed, Algemeen 5 | 176

En dat zonder pilot. CBS heeft besloten de The Big Bang Theory spin-off Young sheldon meteen als serie te bestellen.

Big Bang spin-off Young Sheldon besteld door CBS

Het netwerk kondigde maandag aan dat de serie terug in de tijd gaat, naar een periode waar Jim Parsons' karakter Sheldon Cooper negen jaar oud is. Young Sheldon is de eerste bevestigde serie voor CBS in het televisieseizoen 2017-2018.

In de hoofdrol van Sheldon Cooper zien we Iain Armitage, die momenteel te zien is in HBO's Big Little Lies. Ook zullen Sheldons zus, broer en moeder in de serie te zien zijn, al wordt zijn moeder gespeeld door de dochter van Laurie Metcalf, die Sheldons moeder in The Big Bang Theory speelt, en niet door Laurie Metcalf zelf.

The Big Bang Theory bedenker Chuck Lorre en shorunner Steven Molaro zijn de bedenkers van de show. Young Sheldon zal geregisseerd worden door Jon Favreau, die ook als een van de executive producers zal dienen.

Moederserie The Big Bang Theory is nog niet verzekerd van een terugkeer volgend jaar, maar Young Sheldon is al wel zeker van een plekje in het schema van CBS.

Kijk jij uit naar een spin-off van The Big Bang Theory?Reacties (5)

Geplaatst op 19 maart 2017, om 12:34

Dit kan of heel erg tof zijn, of echt een enorme teleurstelling. Ik ben erg benieuwd, maar verheug me er verder niet heel erg op, dan kan het alleen maar tegenvallen.

Geplaatst op 19 maart 2017, om 13:07

Ik ga de serie zelf niet kijken, ben behoorlijk klaar met die cashgrabs van netwerk-tv, maar wat betreft de casting: dat jochie is extreem goed. Dus wat dat betreft zitten ze wel goed denk ik.

Geplaatst op 19 maart 2017, om 15:35

"Moederserie The Big Bang Theory is nog niet verzekerd van een terugkeer volgend jaar".

Voor mij is dit de beste zin uit het artikel :monshh:

De kwaliteit is er al tijden op achteruit, en ik kijk enkel nog omdat ik series niet opgeef tot ze afgelopen of gecanceld zijn, dus wmb mag het afgelopen zijn... Is er weer wat tijd voor iets anders.

Ik ga zelf niet kijken, omdat ik me beloofd heb het aantal series dat ik volg te verminderen, dus deze volg ik voorlopig niet.

Geplaatst op 19 maart 2017, om 20:18

TBBT gaat gewoon terug komen volgend seizoen... Al is het nog niet bevestigd.

Young Sheldon, ik weet het niet. Het is wat Knoester zegt, een groot succes of ene enorme teleurstelling

Geplaatst op 20 maart 2017, om 20:10

Nu wel bevestigd.. Big Bang krijgt een 11e en een 12e seizoen van CBS ;)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan