Doubt en Eyewitness keren beide niet terug

Door Jesse op 9 maart 2017, om 18:08 in Cancelled 5 | 142

CBS heeft besloten Doubt van haar schema te halen na twee slecht bekeken afleveringen. Ook Eyewitness van USA keert niet terug voor een tweede seizoen.

Doubt en Eyewitness keren beide niet terug

Doubt vond in première een rating van 0,8, die kelderde naar een 0,6. Het is de eerste serie dit seizoen die haar eerste seizoen niet mag afmaken. In de tussentijd wordt het tijdslot gevuld door het tweede seizoen van Criminal Minds: Beyond Borders.

Doubt ging over een succesvolle advocaat die verstrengeld raakt in een romantische relatie met een cliënt die verdacht wordt van een zware misdaad.

Eyewitness ging in oktober in première, maar wist in tegenstelling tot de laatste paar shows van USA geen publiek te vinden. Het netwerk werkt de laatste paar jaar aan een uitbreiding haar identiteit, waar onder andere Mr. Robot, Colony, Queen of the South en Shooter deel van uitmaken.

Eyewitness ging over twee jongens die een geheime ontmoeting in een hut hebben en getuigen zijn van een schietpartij waarvan ze nog maar net levend ontsnappen. Wanhopig proberen ze hun relatie geheim te houden en uit angst door de schutter gevonden te worden houden ze hun mond over wat ze gezien hebben. Maar ze komen er al snel achter dat wat ze hebben gezien niet ongezien kan worden, en wanneer je getuige bent van een vreselijke gebeurtenis verandert alles.

Keek jij Doubt of Eyewitness en stoort het je dat ze gesneuveld zijn? Lucht je hart in de comments!Reacties (5)

Geplaatst op 9 maart 2017, om 20:10

Ik had enkel Eyewitness in mijn lijstje staan. Weet iemand of het een gesloten of open einde heeft?

Geplaatst op 9 maart 2017, om 20:28

Eyewitness heeft een van de geslootste eindes die je je maar kan bedenken. Zou dom zijn geweest als er een tweede seizoen van kwam.

Geplaatst op 10 maart 2017, om 16:00

Haha, top! Is het de moeite om te kijken?

Geplaatst op 11 maart 2017, om 13:27

Vond van wel, je moet er wel op voorbereid zijn dat er wel veel aandacht wordt besteed aan de relatie tussen de twee jongens zeker naar het einde toe. Dat is waarschijnlijk niet even interessant voor iedereen.

Geplaatst op 11 maart 2017, om 20:18

Thank for the heads up! :burst:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan