Nieuwe series: maart 2017 (deel 1)

Door Knoester op 1 maart 2017, om 20:49 in Nieuwe series 13 | 581

Ieder jaar beginnen er talloze nieuwe series, en het is haast onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Gelukkig kan Seriesfeed jullie hierbij helpen. Door middel van een maandelijkse rubriek zetten wij alle nieuwe series voor jullie op een rijtje. In februari zijn er best wat nieuwe series die van start gaan. Comedy's, thrillers, voor ieder wat wils.

Nieuwe series: maart 2017 (deel 1)

Chicago Justice
Start op: 1 maart
Netwerk: NBC
Genre: drama, misdaad
Lengte: 45 minuten
Cast: Jon Seda, Philip Winchester, Monica Barbaro
Plot: Chicago Justice is een spin-off van Chicago PD en is de vierde poot van de tafel van de Chicago franchise. De criminelen die door het Chicago PD team opgepakt worden moeten immers vervolgd worden, en door wie beter dan de mannen en vrouwen van Chicago Justice?The Arrangement
Start op: 5 maart
Netwerk: E!
Genre: drama
Lengte: 45 minuten
Cast: Michael Vartan, Christine Evangelista, Josh Henderson
Plot: Het leven ziet er goed uit voor Megan Morrison, een mooie en jonge actrice. Ze mag auditie doen voor de vrouwelijke hoofdrol in een grote Hollywood productie. De auditie verloopt goed en een eerste date met haar tegenspeler, Kyle West, één van 's werelds beste acteurs, volgt. Echter, haar sprookje neemt vlug een andere wending wanneer ze een contract gepresenteerd krijgt dat haar leven voor altijd zal veranderen. In een stad waar beroemd zijn alles is, moet Megan besluiten hoe ver ze bereidt is te gaan om haar carrière van de grond te krijgen en of ze The Arrangement zal accepteren.FEUD
Start op: 5 maart
Netwerk: FX (US)
Genre: drama
Lengte: 45 minuten
Cast: Jessica Lange, Susan Sarandon, Catherine Zeta-Jones
Plot: FEUD duikt in de meest bekende vetes van de geschiedenis, beginnend met de vete tussen Hollywood sterren Joan Crawford en Bette Davis tijdens het filmen van What Ever Happened to Baby Jane?Making History
Start op: 5 maart
Netwerk: FOX (US)
Genre: comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Yassir Lester, Leighton Meester, Adam Pally
Plot: Drie vrienden uit verschillende tijdperken proberen de spanning en sensatie van tijdreizen en hun gewone, doodnormale levens te balanceren.Time After Time
Start op: 5 maart
Netwerk: ABC
Genre: drama, sciencefiction
Lengte: 45 minuten
Cast: Genesis Rodriguez, Josh Bowman, Freddie Stroma
Plot: De beroemde sciencefiction schrijver H.G. Wells is getransporteerd naar het hedendaagse Manhattan tijdens een achtervolging van Jack the Ripper. In New York City treft Wells een wereld aan die hij nooit voor mogelijk had gehouden, en daarnaast ontmoet hij een jonge vrouw die hem adoreert.Goeie lijst? Matige lijst? Wat vinden jullie ervan? Laat ons weten welke series jullie wel een kans gaan geven!Reacties (13)

Geplaatst op 1 maart 2017, om 21:10

Hopen dat Justice beter is dan Med. Fire is de laatste tijd ook erg melo-dramatisch geworden. Enige die ik nog echt leuk vind is PD.

Geplaatst op 1 maart 2017, om 23:09

Twee series over tijdreizen die op m'n watchlist staan. Ben erg benieuwd naar Making History en Time After Time :ok:

Geplaatst op 1 maart 2017, om 23:38

Justice ga ik aan beginnen. Of het een blijvertje wordt betwijfel ik. Denk dat ik met deze hetzelfde doe als met Med. Alleen kijken met crossovers.

Geplaatst op 1 maart 2017, om 23:40

Van de rest ga ik alleen Making History kijken.

Geplaatst op 2 maart 2017, om 09:55

De chicago serie's worden wel zeer uitgemolken. Ik geloof dat ik het ook alleen maar bij de crossovers houd.
Time after Time zet ik op mijn lijstje.

Geplaatst op 2 maart 2017, om 19:01

Deze keer zit er niks voor mij bij, ik ga ze allemaal aan mij voorbij laten gaan.

Geplaatst op 2 maart 2017, om 21:39

Net zoals Inartie ga ik Justice een kans geven.. Sinds Boston Legal en The Good Wife ben ik altijd wel in voor een goede legal drama.. Hopelijk blijft deze wel interessant. In seizoen 2 gestopt met Chicago Med, kon me gewoon niet meer boeien.. Sowieso naast House nooit echt van ziekenhuisdrama's gehouden..

De rest krijgt geen kans van mij.. Heb nog genoeg nieuwe series die gestart zijn in januari/februari die ik nog wil uitproberen:P

Geplaatst op 2 maart 2017, om 22:45

De crossover was de beste tot nu toe!! drie goede afleveringen. Denk wel dat Justice voor mij ook alleen met de crossovers wordt..
En weer twee series erbij met tijdreizen. Ik ga ze wel een kans geven, leuke acteurs die ik al een tijdje niet meer heb gezien dus wie weet..
Maar verschrikkelijk zoveel series die ik nu aan het volgen ben0_0:XP:

Geplaatst op 3 maart 2017, om 18:31

Ga alleen Chicago Justice kijken. De Chicago reeks is een guilty pleasure geworden. Time after Time heel misschien aan het einde van het seizoen bij een eventuele 2e seizoen. De rest sla ik over.

Geplaatst op 4 maart 2017, om 08:28

Best grappig om die reacties te lezen. Ik ben nou juist gestopt met PD, en deze en Justice ga ik alleen kijken met crossovers. Echter, Med en Fire vind ik nou juist wel weer leuk blijven (al ben ik het ermee eens dat Fire wel wat meer branden mag gaan blussen, en wat minder soaperig mag worden).

Geplaatst op 4 maart 2017, om 12:18

Ik heb een vraagje, er komen mooie series aan alleen bij verschillende vaak buitenlandse omroepen. Nou downloadde ik eerder veel maar ja dat mag niet meer.
Wat voor abonnement of iets anders kan ik nemen zodat ik dit toch kan blijven volgen?

Geplaatst op 5 maart 2017, om 00:29

Van mij mogen ze vaker crossovers doen van de div. Chicago series. Was een sterke aflevering zo! Ik ga Chicago Justice zeker ook volgen.

Geplaatst op 7 maart 2017, om 16:28

dank voor overzicht !
Niemand geïnteresseerd voor Feud ? wacht op commentaren eerst.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan