Nieuwe series: februari 2017 (deel 2)

Door Knoester op 5 februari 2017, om 12:03 in Nieuwe series 9 | 716

Ieder jaar beginnen er talloze nieuwe series, en het is haast onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Gelukkig kan Seriesfeed jullie hierbij helpen. Door middel van een maandelijkse rubriek zetten wij alle nieuwe series voor jullie op een rijtje. In februari zijn er best wat nieuwe series die van start gaan. Comedy's, thrillers, voor ieder wat wils.

Nieuwe series: februari 2017 (deel 2)

APB
Start op: 5 februari
Netwerk: FOX
Genre: drama, misdaad
Lengte: 45 minuten
Cast: Justin Kirk, Natalie Martinez, Caitlin Stasey
Plot: Fraude, corruptie, politiegeweld en een hoeveelheid criminaliteit dat niet meer lijkt te stoppen. De geniale miljardair Gideon Reeves ziet dat de politie van Chicago de controle kwijt is en besluit het heft zelf in handen te nemen. Hij koopt het geplaagde dertiende district van de politie over en maakt het tot zijn eigen private politie: sneller, sterk, slimmer en beter dan wat het ooit geweest is.Detroiters
Start op: 7 februari
Netwerk: Comedy Central
Genre: comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Sam Richardson, Tim Robinson
Plot: Een enorm advertentiebedrijf opbouwen? De stad Detroit terug laten keren naar diens voormalige glorie? Klinkt niet eenvoudig, maar beste vrienden Tim en Sam gaan de uitdaging graag aan. Ze hebben wellicht niet het geld, de connecties of het talent van de grote jongens, maar aan ambitie ontbreekt het ze in ieder geval niet!Imposters
Start op: 7 februari
Netwerk: Bravo
Genre: comedy, drama
Lengte: 45 minuten
Cast: Inbar Lavi, Rob Heaps, Marianne Rendón
Plot: Imposters volgt Maddie, een mooie, maar gevaarlijke vrouw. De oplichtster berooft en bedriegt haar slachtoffers en laat ze achter met een gebroken hart en lege zakken. Problemen liggen echter op de loer als haar voormalige targets Ezra, Richard en Jules samen gaan werken om haar op te sporen en tegen te houden.Legion
Start op: 8 februari
Netwerk: FX
Genre: drama, actie, sci-fi
Lengte: 45 minuten
Cast: Dan Stevens, Rachel Keller, Amber Midthunder
Plot: Legion gaat over David Haller, een man die sinds zijn jeugd worstelt met met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Na een vreemde ontmoeting komt hij er echter achter dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft wel eens echt zouden kunnen zijn.Doubt
Start op: 15 februari
Netwerk: CBS
Genre: drama
Lengte: 45 minuten
Cast: Katherine Heigl, Laverne Cox, Kobi Libii
Plot: Een succesvolle advocaat raakt verstrengeld in een romantische relatie met een cliënt die verdacht wordt van een zware misdaad.Mooie lijst? Matige lijst? Waar gaan jullie nou echt eens goed voor zitten? Laat het ons weten in de reacties!Reacties (9)

Geplaatst op 5 februari 2017, om 14:55

Ik ga voor APB en Legion.

Geplaatst op 5 februari 2017, om 16:00

Detroiters en misschien Legion. Rest lijkt me niks.

Geplaatst op 5 februari 2017, om 16:06

Ik ga ook voor APB en Legion en indien de start van Imposters veelbelovend is dan zou ik me daar na een paar afleveringen eens aan kunnen wagen.

Geplaatst op 5 februari 2017, om 20:55

De reviews voor Legion zijn goed.. ben zeer benieuwd naar deze serie!

Geplaatst op 6 februari 2017, om 08:52

Legion ga ik een kans geven

Geplaatst op 6 februari 2017, om 14:00

Kan niet wachten op Legion. En APB geef ik ook een kans.

RdR
Geplaatst op 6 februari 2017, om 20:01

Legion staat op mijn lijstje. APB ga ik qua story-development afwachten, benieuwd of het een story of the week serie of een serie met een sterke rode draad gaat worden!

Geplaatst op 6 februari 2017, om 20:59

Legion & APB klinken wel goed! Beide gaan op de lijst, en ga ik kijken als ze na 't eerste seizoen nog steeds interessant lijken. Heb echt nog teveel om te kijken :nerd:

Geplaatst op 6 februari 2017, om 21:33

APB is weer zo'n lekkere futuristische serie van FOX die het amper 13 afleveringen gaat volhouden ben ik bang.. Dat ze het elk jaar weer proberen :burst:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan