Twin Peaks komt in mei naar Showtime

Door Jesse op 13 januari 2017, om 14:12 in Algemeen, Nieuwe series 0 | 156

Het netwerk heeft de langverwachte premièredatum van de Twin Peaks revival eindelijk aangekondigd.

Twin Peaks komt in mei naar Showtime

Meer dan twee jaar na de aankondiging van de revival en maar liefst 25 jaar en 345 dagen nadat de laatste aflevering werd uitgezonden op ABC zal de serie dan eindelijk terugkeren. 21 mei, 2017. Zet het in je kalender!

Twin Peaks werd begin-mid 2017 verwacht, dus zo onverwacht is de definitieve datum niet. Wat wél verrassend is, is het aantal afleveringen. De revival van de culthit zal maar liefst 18 afleveringen tellen - twee keer zoveel als oorspronkelijk aangekondigd!

De eerste twee afleveringen zullen na elkaar uitgezonden worden op 21 mei en aflevering 3 en 4 zullen meteen daarna digitaal beschikbaar zijn. Vanaf dat moment zal de serie wekelijks één aflevering uitzenden, zodat er meer tijd tussen de afleveringen zit om de puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen.

Twin Peaks nog nooit gezien? Dan is dit het moment om te beginnen. Hier volgt de beschrijving van de serie: Twin Peaks is de naam van een rustig dorpje vlakbij de Canadese grens, dat wordt opgeschrikt door de moord op de 17-jarige highschool beautyqueen Laura Palmer.Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan