Salem eindigt na derde seizoen

Door Jesse op 15 december 2016, om 19:04 in Cancelled 1 | 215

WGN America heeft besloten om Salem na haar derde seizoen te beëindigen. Er zal geen vierde seizoen van de reeks verschijnen.

Salem eindigt na derde seizoen

Salem debuteerde met prima ratings, met toch wel 1,5 miljoen kijkers. Maar daarna zakte het aantal kijkers exponentieel met ieder nieuw seizoen. Het derde seizoen middelde een rating van slechts 0,1 en 261.000 kijkers.

'We wisten dat het derde seizoen het laatste zou zijn en hebben er een waardig einde aan weten te knopen,' vertellen bedenkers Brannon Braga en Adam Simon.

Salem bevindt zich in de vluchtige wereld van het 17e eeuwse Massachusetts en onderzoekt wat de echte reden is achter het aanwakkeren van de beruchte heksenprocessen. Het durft de donkere, bovennatuurlijke waarheid achter de sluier van deze beruchte periode in de Amerikaanse geschiedenis te ontdekken. De serie, die zich centreert rondom een epische romance, moet een nieuwe visie brengen op echte heksen, die niet zijn wie of wat ze lijken.

De laatste aflevering zal vroeg in het nieuwe jaar uitgezonden worden.Reacties (1)

Geplaatst op 16 december 2016, om 08:31

Knap dat ze het nog 3 seizoenen hebben vol gehouden, ben destijds na de 3e aflevering afgehaakt omdat ik het niets vond.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan