Marco Polo stopt na twee seizoenen

Door Jesse op 14 december 2016, om 16:10 in Cancelled 6 | 200

Het moest er een keer van komen: de eerste échte annulering van Netflix. Het slachtoffer? Netflix' vijfde original Marco Polo.

Marco Polo stopt na twee seizoenen

Hoewel Netflix eerder vroegtijdig gestopt is met sommige shows, kregen die wel altijd de kans om hun verhaal af te ronden met een laatste seizoen, zoals Bloodline en Hemlock Grove. De serie zal dan ook de eerste Netflix Original zijn met minder dan drie seizoenen.

'We willen onze partners van Marco Polo bedanken, van de acteurs met bloedstollende performances tot de toegewijde producers die de show tot leven gebracht hebben,' meldt Netflix in een statement. Naar verluidt heeft de alsmaar groeiende streamdienst $200 miljoen verloren aan de reeks.

Marco Polo volgt de avonturen van ontdekkingsreiziger Marco Polo en speelt zich af in het oude China. Het is een serie met actie, avontuur, politieke intriges en oorlog in combinatie met een vlotte verhaallijn.Reacties (6)

Geplaatst op 14 december 2016, om 16:42

Moet nog beginnen aan S2. Heeft deze een open einde?

Geplaatst op 14 december 2016, om 17:52

Als je de laatste afl. van seizoen 2 niet kijkt wel. 8-)

Geplaatst op 16 december 2016, om 17:58

Wel terecht in mijn ogen.

Seizoen 1 was wel het kijken waard, maar ook niet geweldig. Ik had nog de hoop dat seizoen 2 daarom een stuk beter zou uitpakken, maar helaas, volgens mij heb ik 3 afleveringen gezien, toen was ik er wel klaar mee.

Wat me vooral stoorde waren alle accenten van de acteurs en actrices. Van die oosterse types die dan een vet Amerikaans accent hebben. Qua acteerprestaties was het ook niet echt denderend, ik vond alleen die Khan en die blinde gevechtsleraar wel oké.

Geplaatst op 21 december 2016, om 21:55

Meer tijd om aan Seriesfeed te werken dan maar :P

Geplaatst op 26 december 2016, om 14:11

Helaas! Maar ik had me er wel al in berust.:monshh:

Geplaatst op 1 januari 2017, om 18:04

jammer doch ben akkoord dat 2e seizoen wat minder was

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan