Nieuwe series: oktober 2016 (deel 3)

Door Knoester op 16 oktober 2016, om 10:09 in Nieuwe series 5 | 587

Ieder jaar beginnen er talloze nieuwe series, en het is haast onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Gelukkig kan Seriesfeed jullie hierbij helpen. Door middel van een maandelijkse rubriek zetten wij alle nieuwe series voor jullie op een rijtje. In oktober zijn er best wat nieuwe series die van start gaan. Comedy's, thrillers, voor ieder wat wils.

Nieuwe series: oktober 2016 (deel 3)

Travelers
Start op: 17 oktober
Netwerk: Showcase (CA)
Genre: sci-fi
Lengte: 45 minuten
Cast: Eric MacCormack, Jared Abrahamson, MacKenzie Porter
Plot: In de verre toekomst ontdekken overlevende mensen hoe je een bewustzijn terug in de tijd kunt sturen, naar de 21e eeuw. Deze reizigers nemen het leven van anderen over, in een poging de mensheid te redden van een verschrikkelijke toekomst.

Geen trailer beschikbaar

Chance
Start op: 19 oktober
Netwerk: HULU
Genre: Thriller
Lengte: 45 minuten
Cast: Hugh Laurie, Diane Farr, Clarke Peters
Plot: Een forensisch neuropsychiater wordt tegen zijn wil meegezogen in een gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten.The Young Pope
Start op: 21 oktober
Netwerk: Sky Atlantic (IT), HBO, Canal+
Genre: drama, mini-serie
Lengte: 45 minuten
Cast: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando
Plot: Lenny Belardo is niet zomaar een Paus. Hij is de jongste en eerste Amerikaanse Paus in de geschiedenis. We vinden hem op de morgen van zijn eerste dag als Paus in zijn kantoor, zich voorbereidend op de machtsstrijd die plaatsvindt binnen de gesloten, geheime Vaticaanse muren.Class
Start op: 21 oktober
Netwerk: BBC Three
Genre: sci-fi, mini-serie
Lengte: 45 minuten
Cast: Sophie Hopkins, Fady Elsayed, Katherine Kelly
Plot: Class vertelt het verhaal over leerlingen van Coal Hill School die allen te maken hebben met hun eigen geheimen, angsten en verlangens. Dat terwijl ze een leven vol vrienden, ouders, huiswerk, seks en leed moeten leiden. De middelbare school waar ze op zitten is al sinds het begin onderdeel van het universum van Doctor Who. De prijs daarvan is dat de muren van tijd en ruimte rond de school dun geworden zijn; aan de andere kant van de muren wacht iets dat iedereen wil vermoorden.Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Start op: 22 oktober
Netwerk: BBC America
Genre: comedy, sci-fi
Lengte: 20 minuten
Cast: Samuel Barnett, Elijah Wood, Aaron Douglas
Plot: Dirk en Todd banen hun weg door een groot mysterie waar ze wilde en soms gevaarlijke karakters ontmoeten. Elke aflevering brengt hen een step dichter bij de waarheid.Dat was me de lijst wel weer! Onder andere Frodo (Elijah Wood), Dr. House (Hugh Laurie), Doctor Who (Peter Capaldi) en Dr. John Watson (Jude Law) zien we weer terug op televisie. Welke van deze series willen jullie wel eens een kans gaan geven?Reacties (5)

Geplaatst op 16 oktober 2016, om 10:15

Ik denk dat dit de beste lijst van het jaar is wat betreft nieuwe series. Veel grote namen en interessante, vernieuwende verhaallijnen.

Geplaatst op 16 oktober 2016, om 14:42

Hier zit niet echt mijn 'cup of tea' bij. Ik laat ze dan ook allen aan mij voorbij gaan.
Wel een top overzichtje weer! :ok:

Geplaatst op 16 oktober 2016, om 16:15

Als Doctor Who fan ben ik wel benieuwd naar Class en denk dat ik Travelers ook op mijn lijst zet.

Geplaatst op 17 oktober 2016, om 08:21

Travelers klinkt wel boeiend:$

Geplaatst op 17 oktober 2016, om 09:08

Als fan van Hugh Laurie ontkom ik niet aan Chance, Travelers klinkt interessant.
The Young Pope van o.a. HBO en Canal+ zal waarschijnlijk van goede kwaliteit zijn en hopelijk een goed en interessant verhaal. De overige laat ik aan mij voor bij gaan.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan