Nieuwe series: juli 2016

Door Knoester op 30 juni 2016, om 15:22 in Nieuwe series 7 | 543

Ieder jaar beginnen er talloze nieuwe series, en het is haast onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Gelukkig kan Seriesfeed jullie hierbij helpen. Door middel van een maandelijkse rubriek zetten wij alle nieuwe series voor jullie op een rijtje. In juli zijn er best wat nieuwe series die van start gaan. Comedy's, thrillers, horrors, voor ieder wat wils.

Nieuwe series: juli 2016

The Night Of
Start op: 10 juli
Netwerk: HBO
Genre: drama, misdaad
Lengte: 55 minuten
Cast: Poorna Jagannathan, Syam M. Lafi, John Turturro, Riz Ahmed
Plot: Na een nacht van feesten met een vreemde vrouw, wordt een man wakker om te ontdekken dat de vrouw is doodgestoken en dat hij wordt beschuldigd van de moord.Stranger Things
Start op: 15 juli
Netwerk: Netflix
Genre: drama, horror, thriller
Lengte: 55 minuten
Cast: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Matthew Modine
Plot: Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.Vice Principals
Start op: 17 juli
Netwerk: HBO
Genre: comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Walton Goggins, Danny McBride, Georgia King, Kimberly Hebert Gregory
Plot: Vice Principals is een zwarte comedy over twee rectoren van een middelbare school die het met elkaar aan de stok krijgen.Six
Start op: 18 juli
Netwerk: History Channel
Genre: drama, actie, geschiedenis
Lengte: 45 minuten
Cast: Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba
Plot: In 2014 loopt een missie van Navy Seal Team Six om een leider van de Taliban op te sporen en te doden in het honderd nadat ze erachter komen dat één van hen samenwerkt met de terroristen.

Geen trailer beschikbaar

Shooter
Start op: 19 juli
Netwerk: USA Network
Genre: drama, actie
Lengte: 45 minuten
Cast: Ryan Philippe, Eddie McClintock, Angelique Kenney, Omar EppsWelke nieuwe series van deze maand gaan jullie absoluut volgen? Laat het ons weten in de reacties!Reacties (7)

Geplaatst op 30 juni 2016, om 17:38

shooter is gewoon een serie van de film shooter:o

ze zien er allemaal wel goed uit, al kijk ik het meest uit naar vice principals 8-)

Geplaatst op 30 juni 2016, om 17:44

Was benieuwd naar Shooter maar zojuist de trailer gezien en het verhaal klinkt mij wel heel bekend in de oren. Misschien het boek gelezen of er is al ooit een film van gemaakt. Geef het nog wel een kans.
Verder lijkt mij Stranger Things wel leuk. Alhoewel ik de trailer een hoog "familiefilm" gehalte vind hebben. het mag mij wel wat bloediger, en spannender.

Geplaatst op 30 juni 2016, om 19:48

Geef Strangers Things een kans, de andere drie laat ik liggen.

Geplaatst op 30 juni 2016, om 20:30

Hmm, ik sla ze allemaal over.
Ik ga beginnen aan een nieuwe BBC serie, the Living and the Dead met Colin Morgan (Merlin, the Fall) en Charlotte Spencer.

Geplaatst op 30 juni 2016, om 22:02

The Night Of en Shooter komen in mijn lijstje te staan. De Netflix-series houd ik momenteel af totdat ik me een Netflix-abo heb aangeschaft.

Geplaatst op 3 juli 2016, om 07:43

Geen van deze interesseren me, spijtig helaas. Wacht op jullie commentaren of ik ongelijk heb ....
@dollepret : dank voor de tip !

Geplaatst op 5 juli 2016, om 11:17

Shooter is een exacte copy van de film Shooter uit 2007 met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Hij is nu dus ook de producer van deze serie. De film is zeker een echte aanrader. :ok:
Of de serie ook leuk is...ik betwijfel het. En wat als er een tweede seizoen komt??? De film is goed voor denk ik 13 aflveringen max. Misschien als alles geweest is even bingen...:$
Daarnaast Stranger things lijkt me wel wat. Aangezien de prijs van Netflix omhoog gegaan is toch maar meer Netflix kijken en minder downloaden...:roll::monclosed:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan