Extra afleveringen en aftershow voor Mr. Robot

Door Jesse op 24 juni 2016, om 19:57 in Algemeen 3 | 219

Het tweede seizoen van Mr. Robot krijgt een kleine update in de vorm van twee nieuwe afleveringen die aan het tweede seizoen toegevoegd worden. Voorheen zou het aanstaande seizoen tien afleveringen tellen.

Extra afleveringen en aftershow voor Mr. Robot

Alle twaalf de afleveringen zullen geregisseerd worden door bedenker Sam Esmail, zodat het hele seizoen een bepaalde consistentie heeft. 'Het is geen verrassing dat Sam de lat nóg hoger gelegd heeft in seizoen 2,' aldus Chris McCumber van USA Network.

Maar er is meer nieuws. Mr. Robot keert over een kleine drie weken terug naar onze televisieschermen, maar zal niet alleen zijn. Zoals tegenwoordig steeds vaker gebeurt, brengt de serie een aftershow met zich mee die na elke nieuwe aflevering uitgezonden wordt, genaamd Hacking Robot.

Mr. Robot gaat over een jonge programmeur genaamd Elliot. Elliot lijdt aan een slopende antisociale stoornis en besluit dat hij alleen verbinding kan maken met mensen door ze te hacken. Hij gebruikt zijn vaardigheden als een wapen om de mensen om wie hij geeft te beschermen. Elliot vindt zichzelf terug in de splitsing tussen een cybersecurity bedrijf waar hij voor werkt en de onderwereld die hem probeert te werven om het Amerikaanse bedrijfsleven neer te halen.

Wat vind jij van het extra grote seizoen? Ga je de aftershow Hacking Robot kijken en weet je een betere naam? Laat het ons weten!Reacties (3)

Geplaatst op 25 juni 2016, om 10:17

Als het maar niet uitgemolken wordt, dan vind ik het prima. Als het bij 'maar' 2 extra afleveringen blijft, zal dat niet het geval zijn denk ik. :grind:

Aftershows kijk ik eigenlijk nooit. Zijn er anderen die dat wel doen, bijvoorbeeld bij TWD?

Geplaatst op 26 juni 2016, om 22:11

Geen fan van aftershows, maar super dat we van 2 extra afleveringen mogen genieten!

Geplaatst op 27 juni 2016, om 10:28

Heb een keer gekeken naar de aftershow van GOT, maar vond het ook niet geweldig.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan