Showtime gooit schema om; Homeland vernieuwd?

Door Jesse op 2 juni 2016, om 15:12 in Renewed, Algemeen 3 | 297

Ga er maar even goed voor zitten, want er komt groot nieuws van Showtime vandaag. Het kabelnetwerk heeft haar hele schema omgegooid en er gaan geruchten rond over een dubbele renewal van hitserie Homeland, waardoor deze de acht(!) seizoenen zou bereiken.

Showtime gooit schema om; Homeland vernieuwd?

Showtime heeft besloten om Masters of Sex (seizoen 4), Shameless (seizoen 7) en The Affair (seizoen 3) in de maanden september tot december uit te zenden. Masters of Sex start op 11 september, Shameless begint op 2 oktober en The Affair trapt af op 20 november.

Opvallend is dat Homeland niet in deze rij staat, terwijl het pronkjuweel van Showtime normaal ook in deze periode begint. Het netwerk heeft besloten om de dramaserie te verplaatsen naar januari 2017, waardoor de show in feite met Shameless van plaats wisselt. Maar dat is niet het enige opmerkelijke nieuws.

Showtime nadert namelijk een deal die de serie voor twee jaar zou verlengen; een zevende en achtste seizoen respectievelijk. 'Homeland is een serie die zichzelf continu opnieuw uitvindt, aangezien het over de spionagewereld gaat,' aldus David Nevins, baas van Showtime.

Wat vind jij van de veranderingen in het schema van Showtime? Kijk jij uit naar drie nieuwe seizoenen Homeland? Laat het ons weten!Reacties (3)

Geplaatst op 2 juni 2016, om 16:49

Prachtig nieuws! Vooral de eerste twee seizoenen vond ik ijzersterk.

Geplaatst op 2 juni 2016, om 18:20

Goed nieuws, is nog steeds een topserie jammer dat we nu iets langer moeten wachten. Maar dat wachten wordt beloond met 2 extra seizoenen.

Geplaatst op 3 juni 2016, om 09:03

Absoluut! Een van de beste series!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan