ABC stopt mogelijk met lange mideason breaks

Door Jesse op 17 mei 2016, om 20:25 in Algemeen 3 | 296

Mensen die series van ABC volgen kennen het probleem: hun favoriete dramaseries liggen er halverwege het seizoen ineens 10 tot 13 weken tussenuit. Maar dat gaat volgens Channing Dungey, nieuwe voorzitter van ABC, dit jaar veranderen.

ABC stopt mogelijk met lange mideason breaks

Het (bijna) afgelopen seizoen hadden maar liefst acht dramaseries van ABC te kampen met deze zet, namelijk Agents of S.H.I.E.L.D., Castle, Grey's Anatomy, How to Get Away with Murder, Nashville, Once Upon a Time, Quantico en Scandal.

Volgens Channing Dungey gaat ABC het dit jaar anders aanpakken. 'We gaan niet zulke gaten laten vallen midden in het seizoen,' vertelt de nieuwe netwerkbaas in een interview. 'Er zullen shows zijn die er iets langer tussenuit gaan dan anderen, maar ik heb liever niet zulke lange breaks.'

Ook is het een logische zet voor het netwerk om tijdens de winterperiode gewoon nieuwe afleveringen uit te zenden. In januari wordt in de Verenigde Staten namelijk het meeste tv gekeken, dus het netwerk kan die gratis boost uit de wintermaanden zeker gebruiken.

Het winterschema van het alfabetnetwerk staat nog niet vast, dus hoe ABC het volgend seizoen gaat aanpakken blijft giswerk. Wel is bekend dat Scandal niet in de herfst in première zal gaan vanwege zwangerschapsverlof van de hoofdrolspeelster.

Wat vind jij van de lange breaks? Blij dat ABC hier mee lijkt te gaan stoppen?Reacties (3)

Geplaatst op 18 mei 2016, om 14:49

Godzijdank. Ik vind het vreselijk die mid-season breaks en snap ze ook nooit, mede vanwege dat januari-argument uit de tekst.

Geplaatst op 18 mei 2016, om 18:11

Goed nieuws:D

Geplaatst op 18 mei 2016, om 21:28

Whoop!!:woo:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan