Flash showrunner hint naar Earth-1 Kara Danvers

Door Jesse op 9 april 2016, om 01:36 in Columns 2 | 286

Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow van The CW bestaan in hetzelfde universum, dat wisten we al. Maar dat Supergirl van CBS zich ook in ditzelfde multiversum bevindt, is pas recentelijk duidelijk gemaakt in de cross-over van Supergirl en The Flash, World's Finest.

Flash showrunner hint naar Earth-1 Kara Danvers

In de cross-over rees The Flash, Barry Allen, naar een voor hem onbekend universum, waar hij Kara Danvers aka Supergirl tegenkwam. Nu heeft Flash showrunner Andrew Kreisberg in een interview gehint naar het bestaan van 'een versie van' Kara Danvers in het thuisuniversum van Barry.

Kreisberg vertelde dat de Earth-1 versie van Kara ook superkrachten heeft, maar wel een ander kostuum. Ook vertelde Kreisberg dat Kara op Earth-1 niet per se Supergirl zou hoeven zijn. Ze zou hier eventueel ook Karen Starr, aka Power Girl kunnen zijn.

Hoewel het op dit moment alleen nog maar speculaties en geruchten zijn, sluiten Gren Berlanti en Kreisberg de mogelijkheid op meerdere toekomstige cross-overs absoluut niet uit. Zeker gezien de enorme piek in ratings die Supergirl tijdens de cross-over aflevering haalde, lijkt het zeker een mogelijkheid dat er in de toekomst meer cross-overs gaan plaatsvinden tussen de DC series.

Natuurlijk is er nog een klein puntje dat in de weg staat: Supergirl is nog niet zeker van een tweede seizoen. De superhelden van The CW keren volgend jaar allemaal terug, maar het lot van de CBS serie hangt nog in de lucht. Het lijkt vrij zeker dat Supergirl volgend jaar terugkeert, maar CBS heeft de knoop nog niet officieel doorgehakt.

Wat vond jij van de cross-over World's Finest? Zou je hier graag meer van willen zien?Reacties (2)

Geplaatst op 9 april 2016, om 12:09

Ik vond de cross-over erg leuk, zouden ze zeker vaker mogen doen wat mij betreft :ok:

Geplaatst op 9 april 2016, om 13:30

Mag van mij :up:

Mocht Supergirl wel gecanceld worden kan TheCW dus zo met Power Girl komen.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan