Game of Thrones dit seizoen vergezeld door aftershow

Door Jesse op 7 april 2016, om 21:41 in Columns 5 | 227

Aftershows lijken tegenwoordig de nieuwe hype te zijn op kabeltelevisie. Op AMC werd Breaking Bad gevolgd door Talking Bad, en het huidige seizoen van The Walking Dead wordt besproken in The Talking Dead, die beide gepresenteerd werden door Chris Hardwick.

Game of Thrones dit seizoen vergezeld door aftershow

HBO heeft nu aangekondigd After the Thrones te lanceren, in samenwerking met HBO talkshow presentator Bill Simmons. De Game of Thrones aftershow zal gepresenteerd worden door Andy Greenwald en Chris Ryan, die beide schrijvers zijn voor The Ringer, het nieuwste micromediaproject van Simmons.

In de show zullen Greenwald en Ryan evenementen uit de nieuwste aflevering samenvatten, nieuwe en bestaande theorieën bespreken en vooruitkijken naar wat komen gaat. Beide zijn bekend van podcast The Watch, waar ze inhoudelijk en kwalitatief materiaal bespreken.

After the Thrones zal in tegenstelling tot de aftershows van AMC niet meteen na de aflevering te zien zijn, maar de dag erna, op maandagavond. De aftershow zal beschikbaar zijn via HBO NOW, HBO GO en HBO On Demand.

Het zesde seizoen van Game of Thrones gaat op 24 april in première. Neem jij de tijd voor After the Thrones?Reacties (5)

Geplaatst op 7 april 2016, om 21:59

De vraag is.. pikt HBO Nederland dit ook op?

Geplaatst op 7 april 2016, om 22:13

Orphan Black krijgt ook zo'n aftershow.

Geplaatst op 7 april 2016, om 22:34

Ik denk trouwens niet dat ik dit ga volgen.. Enkel misschien als castmembers langs komen om te praten over de afleveringen. HBO zet ook altijd al op maandag behind the scenes stuff online op YouTube.. Tot nu toe vond ik dat wel genoeg.

Geplaatst op 7 april 2016, om 22:59

Ik kijk altijd naar Talking Dead en zal dat ook wel gaan doen met Saul en Fear. Dit lijkt me daarentegen helemaal niks. Game of Thrones is leuk, maar er zijn genoeg series die ik beter vind.

Geplaatst op 8 april 2016, om 23:09

De enige aftershow die ik wel eens heb gezien is Moltalk :burst:
Maar ik ga deze aftershow denk ik niet kijken, dan kijk ik liever nog een aflevering van één van me vele andere favo series!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan