Damon Wayans Jr. terug voor New Girl finale

Door Jesse op 24 maart 2016, om 20:15 in Castingnieuws 0 | 135

Het is weer zover: acteur Damon Wayans Jr., die een knipperlichtrelatie heeft met New Girl, zal terugkeren voor de finale van het huidige seizoen van de serie, al is het dit keer wel in de vorm van een gastrol.

Damon Wayans Jr. terug voor New Girl finale

De acteur keert als speciale gelegenheid terug voor twee afleveringen aan het einde van het vijfde seizoen, waarvan de tweede aflevering in het teken staat van een langverwachte bruiloft. Jake Johnson, die Nick speelt in de serie, stuurde een filmpje op Instagram waarin hij en co-ster Max Greenfield de casting bekendmaakten.

Damon Wayans Jr. speelde de rol van Coach in de pilot van de serie in 2011, maar vanwege zijn toewijding aan de ABC comedy Happy Endings moest hij New Girl helaas verlaten. Toen Happy Endings gecanceld werd in 2013, keerde de acteur terug voor vier afleveringen in het derde seizoen, maar uiteindelijk bleef hij de rest van het seizoen meedoen. In het vierde seizoen kreeg de acteur een vaste rol voor een jaar, maar aan het einde van dit seizoen verliet hij de serie opnieuw.

Lijkt het jou leuk om Coach weer te zien? Vertel het ons!Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan